Web Development Services

Weboldal fejlesztés 

Tapasztalattal rendelkezünk weboldal fejlesztés terén ezt a tapasztalatot állítjuk megrendelőink szolgálatába azért, hogy a saját munkájukra koncentráljanak. Legyen online az Ön üzlete is, hogy több megrendelése legyen és jobb legyen ez értékesítése. 

 

Komplex megközelítés hívei vagyunk weboldal fejlesztés területén, így nálunk a fejelsztés  magába foglalja a domain  és tárhely foglalást, grafika készítést és weboldal kódolását. Büszkék vagyunk arra, hogy olyan szakemberekkel dolgozunk együtt akik a weboldal fejlesztésnél már  precízen figyelnek a keresőoptimalizálázási alapelvekre, hogy a készülő weboldal jó helyezést érjen el a Google keresőkben. Azon dolgozunk, hogy a felhasználóknak is élményt nyújtson a weboldal,  szakembereink is gyorsan és rövid határidővel fejlesztik a weboldalak adminisztratív rendszerét. 

 

Alkalmazkodunk az ügyfeleink igényeihez legyen az  nagyon nagy e-kereskedelmi weboldal, nagyobb portál, extranet, intranet, egyéb megoldások. A weboldalaink minden esetben responzívak, mobilon is könnyen megtekinthetőek. Mobilra és  tabletre, Facebookra is készítünk applikációkat ebben is lényegtelen, hogy a weboldal kicsi, vagy nagy, portál, vagy egy  kis vállalati weboldal, a lényeg, hogy az adott vállalkozás online megjelenése professzionális legyen. Webfejlesztő kollégáink segítenek Önnek, hogy  az online megjelenése folyamatosan fejlődjön.

 

E-keresekedelmi megoldás

Cégünk számos e-kereskedelemi megoldásban vett már részt, mint webfejlesztő. Online webshop megoldásokban, így kosár funkciók megoldásában is. 

 

 

CMS, WordPress

Webfejlesztőink CMS rendszert is fejleszlesztenek, amivel mindenki könnyebben tujda weboldalát változtatni. 

 

Intranet/Extranet

Csapatunk készen áll Intranet/Extranet fejlesztésre,  Sharepoint integrációra és Tudásbázis (Knowledge) menedzsmentre is.

 

Facebook aplikáció

Webfejlesztő csapatunk web,mobile és Facebook alkalmazás fejlesztést is vállal.

 

Email marketing megoldás

Elkészítjük a legjobb hírlevelet és a marketing stratégiát hozzá a legjobb eredményekért. 

 

PHP  webfejlesztés 

Webfejlesztést a következő program nyelveken vállalunk: PHP, Drupal, Python, JavaScript/ jQuery és a jelenlegi modern technológiák.

 

 
Effective Web Development Solutions

Reszponzív weboldal fejlesztés 

Az elkészült weboldalakat szigorú vizsgálatnak vetjük alá, minden böngészőben, minden mobil eszközön ( legyen az telefon, vagy tablet) megnézzük, ellenörízzük az elkészült weboldalt. A tesztelést nem csak a fejlesztők, hanem a felhasználók és adminisztrátok is látják azért, hogy  a weboldal minden eszközön  jól jelenjen meg. 

 

Biztosított tesztelési környezet minden fejlesztés esetében

Irodánkban olyan komplex tesztelés környezetet használnuk amivel biztosítjuk, hogy a fejlesztés alatt álló weboldalak minden változtatása ellenörízhető legyen mielőtt az oldal élesítve lenne. A weboldal fejlesztés során is biztonságos környezetben tesztelheti a weboldalát miközben mi fejlesztjük a weboldalát. 

 

Effective Web Development Solutions

Kérjen ajánlatot weboldal készítésre! 

Segítünk Önnek, hogy vállalkozásának  bevételei és online bevételei növekedjenek.