Web Development Services

Weboldalelemzés 

Az a filozófiánk, hogy  weboldalt nem elég elkészíteni, attól, hogy kész a weboldal még nem lesz sikeres. A weboldalakat keresőoptimalizálás előtt, alatt is javasolt elemezni és a hibákat kijavítani. 

Úgyan úgy, mint a weboldal fejlesztés során a komplexitás hívei vagyunk. Épp ezért a weboldalakat folyamatosan elemezzük, nem csak Off page hanem On page szempontból. Olyan szakemberek dolgoznak nálunk akik nagy tapasztalattal rendelkeznek és a weboldal elemzés során a keresőoptimalizálási alapelvekre is odafigyelnek. A Google algoritmus változásait figyelemmel kísérjük annak érdekében, hogy  friss változásokat ügyfeleink számára is át tudjuk adni amivel csökkentjük a keresőkben történő visszaesést. 

 

Ügyfeleink alapvető igénye, hogy a weboldalelemzés során a gyengeségeket és az erősségeket is kiemeljük. Olyan javaslatokat tegyünk, amivel a keresőkben a helyezések javulnak, és az elemzést akár a jövőben is, mint egy check listát használni lehet.  Weboldal elemzés során nem csak a weboldal szerkezetét tekintjük át, hanem a törött linkeket is felderítjük ezzel is növelve a robotok feltérképezési lehetőségeit. 

 

E-keresekedelem

E-kereskedelmi weboldalak esetében is nagyon fontos meta tagok kitöltése, szöveges tartalmak keresőoptimalizálás szerinti kialakítása 

CMS, WordPress

Webfejlesztőink CMS rendszert is fejlesztenek, amivel mindenki könnyebben tudja weboldalát változtatni. 

 

Szöveges tartalom 

Szöveges tartalom felülbírálata, kialakítása kulcsszavakkal történő feltöltése az alapja a keresőoptimalizálásnak. 

 

Versenytárs elemzés

Versenytárs elemzés szintén fontos eleme a weboldalelemzésnek, lássuk hol járnak Ők és mit csinálnak!

 

Riport e-mailen 

Eredményeket mindig e-mailen keresztül küldjük meg, de ezek már láthatóak a bevétel növekedésben is. 

Weboldal javítás 

 

Az elkészült weboldalelemzés után az egyik legfontosabb teendő, hogy a hibák javításra is kerüljenek. 

 
Effective Web Development Solutions

Reszponzív weboldal fejlesztés 

Az elkészült weboldalakat szigorú vizsgálatnak vetjük alá, minden böngészőben, minden mobil eszközön (legyen az telefon, vagy tablet) megnézzük, ellenőrízzük az elkészült weboldalt. A tesztelést nem csak a fejlesztők, hanem felhasználók és adminisztrátorok is látják azért, hogy  a weboldal minden eszközön  jól jelenjen meg. 

 

Ha a hibákat feltártuk akkor javítsuk is ki! 

A weboldal elemzés során feltárt hibák önmagukban semmit sem érnek akkor ha nem javítjuk ki Őket.  Ezt vagy megcsináljuk mi magunk, vagy pedig javításban segédkezünk. A Javítások  után ismét végignézzük az oldalt és ellenőrízzük, hogy minden javaslatunk megoldása sikeres volt-e?  

 

Effective Web Development Solutions

Kérjen weboldal elemzésre ajánlatot! 

Segítünk Önnek, hogy vállalkozásának  bevételei és online bevételei növekedjenek.