Pay Per Click Management

Pay Per Click (PPC), fizetett hirdetések

Fizetett (PPC) hirdetések azonnali eredményként felhasználókat közvetítenek a weboldalának, amivel Ön gyorsan növelni tudja vállalkozásának bevételeit. 

 

Kampány stratégiát úgy tervezzük meg, hogy teljes mértékben megfeleljen ügyfeleink igényeinek. Biztosítjuk a folyamatos optimalizálást a PPC kampányok ideje alatt - Google Adwords kampányt is beleértve - legyen az fizetett keresési, display vagy videó hirdetés. 

 

Olyan üzleti eredményeket szállítunk, amivel ügyfeleink céljait el tudják érni. Naponta és folyamatosan figyelemmel kísérjük az ügyfeleink kampányait azért, hogy maximalizáljuk a ROI-t és kevesebbet költsünk. 

Kiemelkedő eredményeink hátterében komplex megközelítés található, amely részletes áttekintést tartalmaz az ügyfeleink üzleti törekvéseit és a PPC kampány lehetőségeit, és felülvizsgáljuk az összes lehetőséget és javaslatokat is teszünk. 

 

Hirdetés a keresőkben 

Építsd fel  emelkedő ROI és csökkenő PPC számok függényében. Költse el okosan a pénzét- létrehozzuk célzott kampányát Google Adwords hirdetési rendszer segítségével. 

 

PPC Remarketing

Szólítsuk meg a "pontenciális" és "lojális megrendelőket".  Hirdetési csapatunk professzionálisan nyújt segítséget abban, hogy megrendelőit újra meg tudja szólítani termékeivel , szolgáltatásaival.

 

Közösségi hirdetések 

Arra van szüksége, hogy márkájára vagy termékére hívja  fel a figyelmet?  Elkészítjük Önnek közösségi hirdetését amivel sikeresen érheti el céljait. 

 

 

Display hirdetés 

Eyed display hirdetési marketing stratégiát elkészítjük Önnek, hogy  vállalkozása elérhe az elvárt konverziókat. Mi sikeresen kezeljük a brand építést és közvetlen válaszadási kampányt és a márakaépítést is. 

 

Video hirdetés 

Csapatunk készen áll arra, hogy a jelenleg legigéretesebb hirdetési formát, a videó hirdetést elkészítse Önnek, ezzel is  kitűnjön az Ön hirdetése a versenytársai közül. 

 

 

Nagy tapasztalattal rendelkezünk ahhoz, hogy a legjobb kampányt elkészítsük Önnek, legyen az Google Adwords, Bing, Facebook, Linkeding, Twitter vagy Youtube

 

 

Kérjen PPC ajánlatot tőlünk

Segítünk Önnek, hogy vállalkozásának  bevételei és online bevételei növekedjenek.