Web Development Services

Keresőoptimalizálás (SEO) és Marketing

Keresőoptimalizálás látványos és hatásos eredményt hoz a keresőkben való megjelenésre, ami kihat a értékesítésre, az új ügyfelekre és a költséghatékonyságra is. 

Keresőoptimalizálásási szolgáltatásunk  a következőket tartalmazza: On page, Off page optimalizálás, link kihelyezés, belső link építés, kulcsszó kutatás és riportok készítése.

Organikus keresések

Olyan fejlesztést hajtunk végre, vagy módosításokat javaslunk amely teljes mértékben megfelel az Ön promóciós  és üzlet növekedési elvárásainak. Ennek segítségével jelentősen növekedni fog a weboldalának a megtalálhatósága a keresőkben. 

On-page SEO

Az egyik legfontosabb feladat az On-page optmalizálás, minden esetben ezzel kezdjük a keresőoptimalizálást. 

 

 

Link kihelyezés

Nagyon fontos része a keresőoptimalizálásnak a minőségi linkek gyűjtése az weboldalra. Ez nem csak külső hivatkozásokban merül ki, hanem a belső hivatkozásokban is kulcsszavak alapján a kereső robotok is feltérképezik a weboldalt. 

Keresőoptimalizálás  két legfontosabb lépésének tartott weboldal elemzést SEO stratégia elkészítését megcsináljuk annak érdekében, hogy a keresési eredmények jelentősen javuljanak. Ezt követi egy kulcsszó elemzés az ügyfél által megadott kulcsszavak alapján, vagy Online Marketing Ügynökségünk tesz erre javaslatot. Ez a dokumentum tartalmaz egy teljes link építési profil jelentést és indexelési adatokat a weboldalról. Csapatunk szeme előtt mindig az ügyfélközpontúság lebeg azért, hogy a weboldal amin dolgozunk azon a felhasználók száma folyamatosan növekedjen és több bevételt hozzon a vállalkozásnak. 

 

A keresőoptimalizálás nem kiegészítője a Online Marketingnek - hanem maga az Online Marketing. Azzal is tisztában vagyunk, hogy a keresőoptimalizálás fontos a vállalkozások életében épp ezért kínálunk olyan értékes, számos lehetőséget tartalmazó csomagot kedvező áron. Folyamatosan követjük a legújabb trendeket, ez látható a Google Algoritmus változást jelző oldalunkon is, de tisztában vagyunk a Google keresőn túl a Bing, Yahoo és Yandex-en történő változásokon is. 

 

83%

Increase in Organic traffic

42%

Visszafordulási arány

38%

Average Visit Duration Increase

21%

Pages per Session Up

Kulcsszó kiválasztás / stratégia 

Keresőoptimalizálás egyik legfontosabb eleme a jól kiválasztott kulcsszó. Csapatunk a kulcsszó kiválasztás után a link kihelyezés során ezeket a szavakat figyelembe veszi,és ennek segítségével növeli a forgamlat az oldalon- és a vállalkozás bevételét. 

 

Aktivitási riport / havi jelentés

Minden hónapban egy részletes jelentést készítünk arról, hogy adott hónapban milyen változások történtek a keresőoptimalizálási tevékenységének eredményeként. Ez a jelentés tartalmazza a top kulcsszavakat és a keresőben található eredményeket. 

 

Kérjen keresőoptimalizálási ajánlatot

Segítünk Önnek, hogy vállalkozásának  bevételei és online bevételei növekedjenek.