Online Marketing Ügynökség 

Csapatunk célja, hogy a legjobb online marketing terveket dolgozzanak ki azért, hogy vállalkozása weboldalai előkelő helyezést érjenek el a keresőkben. 

 

Kapcsolatainkat úgy építjük a munkatársainkkal  partnereink felé, hogy az átláhatóság, bizalom, kitartás és tisztesség övezze. 

Folyamatosan arra törekedünk, hogy kiemelkedő eredményeket szállítsunk ügyfeleink számára. Online marketing ügynökség lévén  a kreatív ötleteket a nagy szakmai tapasztalattal ötvözzük  annak érdekében, hogy folyamatosan jó eredményeket tudunk partnereink számára biztosítani a keresőkben. Segítünk Önnek abban is, hogy folyamatos kommunkációt tudjon kialakítani ügyfeleivel a közösségi média területén.

Teljeskörű szolgáltatást nyújtunk ügyfeleink számára, amely az online marketing minden területére kiterjed. A több éves szaktudásunkat adjunk az Ön kezébe.  Az online marketing  győztes megoldása és a tapasztalatunk  segít abban, hogy eredményeket  érjünk el számos kulcsfontosságú területen, mint a keresőoptimalizálás, közösségi media, e-mail marketing vagy weboldal készítés. Ezen kombináció már számos ügyfelünket segítette hozzá a vállalkozás bevételeinek növeléséhez

6

év online marekting 

143

web analytics

76

e-mail kampány

41

első helyezés 

4

csapatunk tagjai

96

SEO kampány

KÜLDETÉSÜNK

Egy olyan online marketing ügynökség szeretnénk lenni aki megtanítja  beszélni, hallgatni és megosztani a vállalkozásokat. 

A következőket adjuk ügyfeleinknek

Online Marketing tevékenység önmagáért beszél. Munkánkat szenvedéllyel végezzük, ami személyre szabott szolgáltatással párosul - legyen az ügyfelünk kis- nagy- vagy középvállalkozás.

palyazatok.eu
Pályázatírás a www. palyazatiras.net oldalon

Mérföldkövek

Néhány fontosabb esemény az életünkben.

1996

Április , 1996

Lefoglaltuk a domain nevünket és elkezdtük tevékenységünket, akkor még főleg SAP poziciók megjelenítése volt a fő profilunk.

Június, 1996

Elkészül a weboldalunk, és útjára indítjuk első papíralapú magazinunkat. 

 

1996 - 2014

Fő hangsúlyt  az offline marketing mellett fokozatosan áthelyezzük az online marketingre, ebből növi ki magát az új üzletágunk, amelynek már fő tevékenysége az online marketing. 

2014

 

Február, 2015

Weboldal készítés elkeződik, a sok tudásanyag és szöveges tartalom elkészítése nem kis feladat, de dolgozunk rajta folyamatosan. 

 

Július, 2015

Weboldalunk elkészült, ugyan hibákat mindig találtunk rajta, de melyik weboldalon nem? Most kiélesítjük és útjára indítjuk legújabb kisgyerekünket a www.manto.hu-t