Email Marketing

E-mail Marketing

Személyre szabbott e-mail marketing kampányokat készítünk a kiválaszott szegmenseknek és célközönségnek, akár új ügyfelekkel szeretné meg ismertetni szolgáltatásaival, vagy pedig régi  ügyfeleket szeretné értesíteni az újdonságokról. 

 

Számos marketing lehetőség létezik, épp ezért  meg kell fontolni, hogy melyik eszközt használjuk, melyik az az eszköz amelyik segítségével a lehető legjobban érhető el vállalkozásánának célközönsége és az is nagyon fontos, hogy a befektetéséből mennyi fog megtérülni. E-mail marketing az egyik legjobb eszköz arra, hogy a legfrissebb híreket és információkat eljuttassuk  jelenlegi és  a jövőbei ügyfelei számára. 

 

Marketing szakemberek megegyeznek abban, hogy az e-mail nagylehetőség az üzleti életben, különösen a ROI tekintetében kell úgy felépíteni az e-mail marketinget, hogy a legjobban profitáló kapcsolatok alakuljanak ki. Ezen kivül nagyon fontosnak tartják, hogy az e-mailek személyre szabbottak legyenek és e-mail marketing céljainknak megfelelően, a vállalkozás brandjének elvárásainak megfelelően legyen kialakítva,  amivel a  magas konverziót biztosítunk.

Szakembereink olyan eszközöket, stratégiákat, végrehajtást  alkalmaznak amelynek segítségével a legmagasabb eredményeket biztosítják a vállalkozás számára. 
Végigkísérjük a teljes e-mail marketing folyamatát, stratégiájának felépítésében  is segítünk, ami kiterjed az e-mail template elkészítésén át, konverzió követő kódokkal történő ellátásával és riportok készítéséig. 

 

A lejobb E-mail marketing stratégia 

Csapatunk együtt dolgozik Önnel annak érdekében, hogy a legjobb e-mail marketing startégia kerüljön felépítésre, pontosan meghatározzuk a célközönséget és meghatározzuk  azt is milyen információkra van szükségük. 

 

E-mail Marketing kampány

Csapatunk készen áll e-mail template grafika elkészítésére, ennek programozására és az e-mail template kommunikációs felkészítésére  amivel a célközönséget  el lehet érni és e-mail marketing kampány segítégével  leadeket terelni az olalra és ezzel is a vállalkozás profitját növelni. 

 

E-mail Template Grafika 

Innovatív  grafikákat és megoldásokat készítünk amelyek megfelelnek a jelenlegi trendeknek. Szakmai vezetőink hozzák meg azt a döntést, hogy milyen üzenetet szeretnénk közvetíteni a célközönségnek, ami megfelel a vállalkozás  Brandje által felállított elvárásoknak. 

 

Követés és Riport 

Csapatunk együtt dolgozik az  ügyfeleinkkel azért, hogy riportokkal tudjuk alátámasztani az eredményességet. Riportjainkban az áttakintási arány és az eredményességet emeljük ki, és  weboldalon történő konverziók is láthatóak. 

 

Mindent komplexen  kezelünk ami a hírlevelével kapcsolatos, a levél megírástól a küldésig, a kampány menedzsmentig. 

 

Növekedik vállalkozásának Online jelenléte az e-mail marketing szolgáltatásunkkal. Az egyik legjobb kombináció  amely online stratégia támogatása, beillesztése és követése. 

 

 

Rendelje meg most e-mail marketing szolgáltatásunkat! 

Segítünk Önnek, hogy vállalkozásának  bevételei és online bevételei növekedjenek.