Mobile Marketing Services

Mobil Marketing

Hiszünk abban, hogy a jövő egyik fontos elemei lesznek a mobil eszközök, ezért már most gondolunk a mobil marketingre is. 

A "okos" telefon használóinak száma egyre jobban növekszik, lassan eléri a számítógépet használók számát. Ez arra ad okot, hogy már most jobban odafigyeljünk erre a használati csatornára is. Mobil marketing segítségével erősebb felhasználói élményt lehet nyújtani, ami már most túl mutat azon, hogy csak egy kis reklámcsík segítségével hívjuk fel a figyelmet magunkra. A mobil marketing lehetőséget nyújt arra, hogy a célzott közönségünket bárhol bármikor elérjük. 

 

A mobil marketing segítségével személyesen lehet megcélozni a felhasználókat.  Már most is van arra lehetőség, hogy ne csak "nem" és életkor alapján lehessen célozni, hanem a telefon típusa, helyzete és akár böngészőjének adatai  alapján is. Számos olyan faktor van jelenleg aminek segítségével a célközönséget ki lehet választani, és pontosan megcélozni. 

 

Online marketing ügynökségünk készen áll arra, hogy weboldal már úgy legyen kialakítva amely megfelel a jelenlegi mobil marketing trendeknek. Büszkék vagyunk mobil marketing  csapatunkra,  akik mobil kampányokat építenek fel, optimalizálnak és riportolnak a kampány végén. 

 

41%

Post Engagement Rate Increase

21%

Page Engagement Rate Increase

+80k

Átlagos oldal megtekintés

 

180k

Letöltés 

Ügyfeleinknek személyre szabjuk a mobil marketing kommunikációját. Ne hagyja ki ezt az üzleti lehetőséget, válljon Ön is mobillá!

 

Első a mobil grafika

Jobb felhasználói élmény érdekében készüljön a grafika, annak érdekében, hogy a mobil is nyújtson olyan lehetőségeket, mint az asztali verzió

Pontos célzás

Tudjuk, hogy a mobil marketing  segítséget nyújt az üzleti sikerekhez, ennek alapja viszont a pontos célzás a kampány során.

SMS kampány

Amennyiben az adott kampány igényli cross-channel kampánnyal is megtámogatjuk a mobil marketinget. 

 

 

Kérjen ajánlatot mobil marketing szolgáltatásunkra! 

Segítünk Önnek, hogy vállalkozásának  bevételei és online bevételei növekedjenek.