Local Seach Optimization Services

Linképítés 

Keresőtoptimalizálás egyik legfontosabb eszköze még mindig a linképítés, bár az elmúlt néhány év során a linképítés  gyakorlati megoldásai azért jelentősem megváltoztak 

A Google Algortimus változásokkal együtt a linképítés módszertana erősen megváltozott. Sokan azt mondják, hogy nem is kell már linket építeni ami nem igaz, csak máshogyan kell csinálni azért, hogy a legerőssebb és legrelevánsabb linkek mutassanak a weboldalra. 

 

Online marketing ügynökségünk segítséget nyújt abban, hogy helyi stratégiáját kidolgozzuk ott ahol Ön a vállalkozásását üzemelteti. Helyezéseit növeljük a hivatkozásokkal és közösségi oldalakon történő megjelenéssel. Google keresőben előnyősebb helyen lesz elérhető a weboldala, és vállalkozása is növekedni fog az organikus találatok segítségével. 

 

A folyamatos linképítés eredménye is a keresések közötti jobb megjelenés, ami viszont a weboldal elemzéssel és abban feltárt hibák javításával és a folyamatos tartalom frissítéssel is támogatni kell. Ezért nem csak linket helyezünk ki, hanem az algoritmus frissítések miatti oldalra mutató linkeket amelyek akár az évek során  keletkeztek ellenőrízzük. 

 

Effective Local SEO Solutions

Folyamatos linképítéssel számos adminisztratív munka jár. Folyamatosan ellenőrízzük, hogy melyik oldalról milyen  típusú visszaigazolás érkezett. A linképítés adminisztratív terhét is levesszük a válláról. 

 

 

 

Google algortimus változások eredményeként már nem csak a linképítésre kell odafigyelni, hanem az oldalra mutató linkeket is rendszeresen meg kell vizsgálni. Ez egy lassú folyamat, de hosszú távon meghozza az eredményét is. 

 

 

 

Effective Web Development Solutions
 

Kérje ajánlatunkat linképítésre 

Segítünk Önnek, hogy vállalkozásának  bevételei és online bevételei növekedjenek.