Email Marketing

Google Adwords 

Új ügyfeleket szeretne vállalkozása számára keresni, vagy pedig régieket szeretné ismét megcélozni? Használja ki erre a Google Adwords szolgáltatásunkat, kiváló tudású csapatunkat és növelje árbevételét. 

 

Számos marketing lehetőség létezik, épp ezért meg kell fontolni, hogy melyik eszközt használjuk, melyik az az eszköz, amelyik segítségével a lehető legjobban érhető el vállalkozásának célközönsége. Az is nagyon fontos, hogy a befektetéséből mennyi fog megtérülni. Google Adwords hirdetés az egyik legjobb eszköz arra, hogy a legfrissebb híreket és információkat eljuttassuk  jelenlegi és a jövőbeni ügyfelei számára. 

 

Vannak olyan  piaci szegmensek amelyek esetében a keresőoptimalizálást nagyon jól ki lehet egészíteni a fizetett hirdetésekkel. Google Adwords esetében az egyik nagyon fontos dolog, hogy a kampány úgy legyen felépítve, hogy a ROI a lehető legmaximálisabb legyen. Google Adwords hirdetéseket személyre szabottan készítjük el, ezzel is biztosítva a magas konverviót. 

Szakembereink olyan számos tapasztalatra tettek szert  amit arra használnak fel, hogy a legjobb eredményeket érjék el a Google Adwords kampány  alatt. Végigkísérjük a kampányt a teljes hirdetés alatt, konverzióját mérjük a Google Adwords követőkóddal, és erről rendszeres riportot küldünk meg Önnek. 

 

 

Kulcsszó kutatás PPC kampányhoz

Google Adwords kampány egyik legfontosabb eleme a kulcsszó kutatás, ekkor keressük meg azokat a szavakat amelyek a kampányunk alapját fogja jelenteni. 

 

Google  Adwords kampány

Hirdetéscsoportok elkészítése után a legfontosabb lépés a pontos célzás. A célközönséget könnyebben találjuk meg, ha a Google Adwords kampányunkban  pontosan adjuk meg a területi, nyelvi célokat. 

 

Hirdetések grafikája 

Innovatív  grafikákat és megoldásokat készítünk amelyek megfelelnek a jelenlegi trendeknek. Szakmai vezetőink hozzák meg azt a döntést, hogy milyen üzenetet szeretnénk közvetíteni a célközönségnek ami megfelel a vállalkozás  brandje által felállított elvárásoknak. 

 

Követés és Riport 

Együtt dolgozunk az ügyfeleinkkel - így a kampányokat riportokkal támasztjuk alá. Riportjainkban szerepel az átkattintási arány. A  legeredményesebb kulcsszavakat kiemeljük és a konverziót is mérjük. 

Google Adwords hirdetéssel kapcsolatban is a komplexitás hívei vagyunk,  kulcsszavak és hirdetések esetében is összetett tevékenységet hajtunk végre. 

 

Célunk a vállalkozás online eredményének a növelése a Google Adwords kampány segítségével. PPC hirdetéssel az online megjelenést lehet támogatni. 

 

 

 

 

Kérjen ajánlatot Google Adwords szolgáltatásunkra!

Segítünk Önnek, hogy vállalkozásának  bevételei és online bevételei növekedjenek.